strip- en Prentenalbums

Twee stripalbums

Momenteel werk ik hard aan twee stripalbums. Binnenkort is meer hierover te lezen op deze pagina. Het ene verhaal speelt ten tijde van WO 2 en is een waar gebeurde geschiedenis die toont hoe diep de mens kan vallen. Het tweede speelt rond het ‘Fin de siècle’, dus zo rond 1900. Dit verhaal is romantischer van aard maar zal zeker niet voorbij gaan aan de rauwe kanten van het leven in die tijd. Binnenkort volgt meer informatie. Wordt vervolgd.

Kaart 2022


Veertje


De vierde koning

In 2017 verscheen mijn nieuwste prentenboek “De vierde koning” onder het imprint Dato van uitgeverij Lecturis. Het is een fraai geïllustreerd verhaal voor kinderen van ongeveer 6 tot 10 jaar en verkrijgbaar bij lecturis.nl/product/de-vierde-koning (klik hiervoor op het plaatje), de betere boekhandel en online kanalen zoals www.bol.com.


Matchboox

Matchboox op teksten van Ted van Lieshout (‘Het woordje liefde’) en Henny Vrienten (‘Aardige jongens’). Uitgeverij Matchboox. Je kunt ze nog altijd bestellen op: http://www.matchboox.com

Dingen verzinnen

‘Dingen Verzinnen’, gedichten voor grote kinderen. geschreven door Herman Pieter de Boer, met illustraties van Frank Bierkenz. Kempen Uitgevers (gedrukt bij Lecturis).